تا روز انتخاب (موج سازان و موج سواران)

در علم اقتصاد، یکی از عوامل مهم و پائین و بالا برنده ی ترخ تورم، تغییر قیمت حامل های انرژی است. یعنی اگر قیمت بنزین و گاز و گازوئیل پائین و بالا شود، به تبع آن قیمت نان و گوشت و تخم مرغ و اسکاج و کاغذ و میلگرد هم پائین و بالا می شود.
متغیری که بیشتر از هر چیز دیگری روی جو روانی جامعه تحت تاثیر می گذراد و اگر کسی بلد باشد از آبی که در تلاطم تورم گِِـل آلود شده ماهی بگیرد، اتوماتیک هم گلیم خودش را از آب می کشد و هم کیسه اش را زودتر از رفقا می دوزد… گرچه اثر روانی فوق، دیرپا نیست و با های می آید و با هوی می رود…
غرض، انتخابات از جهاتی اثری شبیه اثر تغییر نرخ حامل های انرژی دارد. یعنی اثر جو روانی برآمده از های و هوی روزهای تبلیغ و بالا و پائین آمدن شاهین ترازوی آرای حضرات، قبل این که اثرش را در انتخاب روز جمعه ی مردم بگذراد، موجی تولید می کند که موج سوارانش اگر ذره ای از انصاف به دور باشند و تقوای سیاسی نداشته باشند، هر حرفی را می زنند و هر پرده ای را می درند و هر حرمتی را هتک می کنند. این وسط وقتی موج و تب فروکش کرد و خدائی ناخواسته، موج سوار بی تقوا بر خر مراد سوار شد، تاوان هتک حرمت ها و پرده های دریده را از که باید ستاند؟

دیدگاه‌ها

  1. برادر عمار

    هوالحق
    ادم میخواهد زار زار گریه کنه بر احوال خود و وضعیت تبلیغات نامزدها این همه اسراف که پول آن می تواند چندین خانواده ابرومند رابه نان و نوائی برساند بالاتر از همه این همه تهمت و افترا و بهتان و … که چه شود فردی بعنوان وکیل جماعت انتخاب شود و به مجلس برود ایا چه خبر است که پایه های این نوع خدمتگزاری با این بد اخلاقیها بنا نهاده میشه این همه گناه برای خدمتگزاری به مردم ….یاالعجب

بخش دیدگاه‌ها بسته شده است.