گفت: در تاریخ آمده است که خلیفه عباسی برای یکی از امامان معصوم(ع) پیام فرستاد و پرسید «فدک» مادرتان فاطمه زهرا(س) چه و کجا بوده است؟ محدوده اش را ترسیم کنید تا آن را به شما بازگردانم.
گفتم: و امام علیه السلام بر کاغذی، محدوده سرزمین پهناور اسلامی آن روزگار را ترسیم فرمود…
گفت: پس نگرانی دختر پیامبر خدا(ص) آنگونه که برخی می گویند، قطعه زمینی بنام «فدک» نبود؟
گفتم: فاطمه(س) نگران حاکمیت اسلام ناب محمدی(ص) بود.
دیدگاهها
الهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها …
سلام علیکم ضمن عرض تسلسیت ایام شهادت بانوی دوعالم . وبلاگ زیبایی دارید با مطالب متنوع . استفاده کردیم وذخیره کردم برای مطالعه بیشتر.
عن الصّادق ـ علیه السلام ـ انّه قال:
“انّا انزلناه فی لیله القدر”: اللّیله فاطمه و القدر الله فمن عرف فاطمه حق معرفتها فقد ادرک لیله القدر و انّما سمُیت فاطمه لاَنّ الخلق فطموا عن معرفتها.
حضرت صادق ـ علیه السلام ـ در ذیل آیه شریفه ” انا انزلناه فی لیله القدر ” فرمود:
مراد از لیله، فاطمه زهرا – سلام الله علیها – و مراد از القدر خداوند تعالی است . پس کسی که فاطمه – سلام الله علیها – را آنطور که حق معرفت اوست، بشناسد، حقیقت لیلهالقدر را درک کرده است. فاطمه ـ سلام الله علیها ـ فاطمه نامیده شده، زیرا مردم ازمعرفت او عاجزند .
بحارالانوار، جلد ۴۳، صفحه ۶۵
یــا زینــب کبــری (سلام الله علیها) اگر چه عقیله عالم امکانى، اما سیمرغ عالم عشقى. ودیعه عشق بزرگ خدا را تنها وسعتبىنهایت وجود تو شاید. تو عشق را بتمامى تفسیر کردى و آن را تا ابد سرفراز. اما بگو این همه درس عشقبازى را خود، از که آموخته بودى؟ حسین(علیهالسلام ) با تو چه کرده بود که چنان زیبا نغمهسراى عشق شیرین خدا را همنوایى کردى؟ تو مؤلف«دردنامه عاشورایى ». عاشورا، سرنامهاى است که فصل فصلش پر از آیههاى خداست. تو مؤلف دروس عشق، شکیب و شهامت در کتاب محبتنامه خدایى.::::: با سلام خدمت شما دوست گرامی . سالروز رحلت قافله سالار کاروان عشق حضرت زینب (س) بر شما تسلیت باد